LGS Sınav Tedbir Hizmeti Talep Dokümanları | Ek-2 (word) ve Bilgilendirme Tutanakları

18-29 Mart tarihleri arasında okullar tarafından özel eğitim ihtiyacı olan öğrenci ve velilerine rehberlik çalışması yapıldıktan ve veli talebi alındıktan sonra EK-2 formunun doldurulup RAM’lara iletilmesi gerekmektedir. EK-2 formunu elle yazmak yerine bilgisayardan yazmak isteyenler için formu word haline çevirdik. Böylece dosyayı indirip kolayca bilgisayarınızdan formu doldurabilirsiniz.

Ayrıca özel eğitim ihtiyacı olan öğrenci velilerinin bilgilendirilmesi ve taleplerinin alınması sürecinde kullanılabilecek 3 adet tutanak hazırladık. Bu tutanakların kullanımı kılavuzda belirtilmemektedir. Yani resmi bir zorunluluğu yoktur. Ancak bilgilendirmenin yapıldığını ve velinin talebinin ne olduğunu; veli, bilgilendirmeyi yapan kişi ve müdür yardımcısının imzasıyla bu tutanaklar aracılığı ile resmi olarak kayıt altına alınmasını öneririz.

Bu tutanaklardan birincisi sınav tedbirinin istenmesi, ikincisi sınav tedbirinin istenmemesi, üçüncüsü ise öğrencinin sınava girmeyeceğinin belirtilmesi durumunda kullanılabilir. Sınava girmeyecek öğrenci aynı zamanda sınav başvurusu da yapmayacaktır.

İndirme butonuna tıkladıktan sonra dokümanlar word dosyası halinde açılacaktır. Açılan word ekranında sol üstteki menülerden sırasıyla “Dosya>İndir>Microsoft word” seçeneklerine tıkladığınızda dosya bilgisayarınıza inecektir.

İlginizi Çekebilecek Diğer Başlıklar